¨ podnikatelský plán

pátek 9. září 2016

I CESTA MŮŽE BÝT CÍL



Každý z nás po něčem touží. Chce něčeho dosáhnout. Ať už chceme získat lepší práci, změnit životní styl, přestat kouřit nebo shodit 10 kg, vždy nás čeká podobná cesta. Rozhodnutí, první krok, cesta a cíl.

Toto chci a za tím si půjdu.

 V momentě, kdy se vnitřně smíříme s tím, že na splnění svého snu musíme začít opravdu pracovat, máme na půl vyhráno. Stanovení cíle je poměrně jednoduchá věc, cesta za ním o něco složitější. Nejtěžší je ovšem vždy první krok. Rozhodnutí, že je náš cíl nebo sen pro nás natolik důležitý, že jsme ochotni se mu obětovat nebo kvůli němu změnit celý život. V momentě, kdy se na svou cestu vydáme a ztotožníme se s úsilím, které musíme každodenně vynaložit na své cestě za svým snem, se totiž může stát něco úžasného. Naše cesta může být naším cílem. 

Tvůrce úspěšného fitness programu Výzva 21 dní, trenér a bloger Tomáš Jehlička, mluví ve videu Cíl acesta, cesta a cíl o dosažených i nedosažených cílech a především o tom, co všechno můžeme najít na cestě za svými sny a cíly.



Tomáš Jehlička je certifikovaný fitness trenér, motivátor a autor úspěšných online tréninkových programů Výzva 21 dní a Výzva pro pokročilé, které se komplexním způsobem zabývají tréninkem, jídelníčkem a motivací. V těchto programech pomohl už 111.376 lidem cestě za jejich vysněnou postavou.
Vyzkoušejte program Výzva 21 dní zdarma. Stačí se přihlásit >>se do výzvy 21 dní<< a už jen čekat na první email od vašeho nového osobního trenéra Tomáše. 

Žádné komentáře:

Okomentovat